طرزتهیه نان کشمش و گردو
طرزتهیه نان کشمش و گردو
مواد لازم
آرد کیک 2الی 2و نیم لیوان
تخم مرغ یک عدد درشت
شیر نصف پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
خمیر مایه خشک فوری 2ق م
کره 50گرم /وانیل نوک ق چ
مواد میانی؛
گردو+کشمش +دارچین +عسل
شکر +شیر ولرم +خمیر مایه رو با هم قاطی میکنیم تخم مرغ رو هم میزنیم یک ق س خ از تخم مرغ رو کنار گذاشته مابقی رو همراه با وانیل به مواد خمیر اضافه میکنیم، آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه حالا کره نرم شده رو بهش اضافه و 10دقیقه ورز میدیم تا کره به خورد خمیر بره (من با میکسر همزن 5دقیقه زدم) حالا روی خمیر رو میپوشونیم و یک ساعت استراحت میدیم، بعد خمیر رو به شکل مستطیل باز کرده و نیمی از خمیر رو برش های یک اندازه میزنیم قسمت برش نخورده مواد میانی را گذاشته و خمیر را رول میکنیم و میپیچیم داخل قالب که کاغذ روغنی انداخته و با کره چرب کرده ایم قرار میدهیم روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت میدیم، برای رومال از یک قاشق تخم مرغ و 2قاشق شیر و کمی زعفران دم کشیده استفاده میکنیم و درون فر از قبل گرم شده با درجه 190 به مدت 20الی 30 دقیقه قرار میدهیم تا خمیر طلایی شودبعد از اینکه از فر در آوردم روش عسل زدم.
ظرف آب تو فر فراموش نشه
دوستان چون تخم مرغ رومال اسراف نشه گفتم یک ق از تخم مرغ هم زده رو جدا کنید، اگه دوست داشتین با زرده تخم مرغ کامل هم میتونید رومال کنید.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ۶۴ در 1399/10/12 ساعت 02:55:00 ب.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |